KASAP SUCUK / SUCUK KOMBİ F (% 100 DANA ETLİ)
Nitrit/Nitrat haricinde sucuk üretim teknolojisinde kullanılması gereken tüm katkı maddelerini gıda kodeksine uygun oranlarda içeren kullanıma hazır baharat karışımıdır.
Kullanım avantajları:
- İşgücü ve zamandan tasarruf
- Stok kalemlerinin azaltılarak stok maliyetinin düşürülmesi. ,
- Hammadde çeşitliliğinin azalmasıyla, hammadde firelerinin azalması
- Yanlış ve eksik taıtım gibi eleman dalgınlığı ve dikkatsizliğinden kaynaklanan hataların minimuma indirilmesi.
- Toz baharatların yanı sıra baharat ekstraktlarının da kullanılmasıyla ağızda daha kalıcı ve zengin his bırakması.
- Baharat ekstraklarının ve baharatların dengeli ve homojen dağılımı
- Mikrobiyal kontaminasyonun azalması
- Üründe hem tat ve lezzet; hem de yapıda standart bir kalitenin sağlanması.
Ürünün içeriği:
Sodyum polifosfat, Sodyum eritrobat, Şeker grupları, baharat ve baharat ekstraktları
Kullanım şekli ve miktarı:
Kuterleme esnasında nitritli tuzun hamura yedirilmesinden sonra katılır. İsteğe bağlı olarak renk maddesi ilave edilir.
Not:
Talep halinde firmanın isteğine uygun özel baharat formülasyonları yapılmaktadır.