Kasap Sucuk

KASAP SUCUK / SUCUK KOMBİ F (% 100 DANA ETLİ)

Nitrit/Nitrat haricinde sucuk üretim teknolojisinde kullanılması gereken tüm katkı maddelerini gıda kodeksine uygun oranlarda içeren kullanıma hazır baharat karışımıdır.

Kullanım avantajları:

  • İşgücü ve zamandan tasarruf
  • Stok kalemlerinin azaltılarak stok maliyetinin düşürülmesi. ,
  • Hammadde çeşitliliğinin azalmasıyla, hammadde firelerinin azalması
  • Yanlış ve eksik taıtım gibi eleman dalgınlığı ve dikkatsizliğinden kaynaklanan hataların minimuma indirilmesi.
  • Toz baharatların yanı sıra baharat ekstraktlarının da kullanılmasıyla ağızda daha kalıcı ve zengin his bırakması.
  • Baharat ekstraklarının ve baharatların dengeli ve homojen dağılımı
  • Mikrobiyal kontaminasyonun azalması
  • Üründe hem tat ve lezzet; hem de yapıda standart bir kalitenin sağlanması.

Ürünün içeriği:
Sodyum polifosfat, Sodyum eritrobat, Şeker grupları, baharat ve baharat ekstraktları

Kullanım şekli ve miktarı:
Kuterleme esnasında nitritli tuzun hamura yedirilmesinden sonra katılır. İsteğe bağlı olarak renk maddesi ilave edilir.

Not:
Talep halinde firmanın isteğine uygun özel baharat formülasyonları yapılmaktadır.

Sucuk Kombi