Klasik Sucuk

SUCUK KOMBİ KLASİK (% 100 Dana, Yarı Pişmiş / Yarı Fermente)

Nitrit/Nitrat haricinde sucuk üretim teknolojisinde kullanılması gereken tüm katkı maddelerini gıda kodeksine uygun oranlarda içeren kullanıma hazır klasik Türk sucuğu tadına sahip baharat karışımıdır.

Kullanım avantajları:

  • İşgücü ve zamandan tasarruf
  • Stok kalemlerinin azaltılarak stok maliyetinin düşürülmesi.
  • Hammadde çeşitliliğinin azalmasıyla, hammadde firelerinin azalması
  • Yanlış ve eksik tartım gibi eleman dalgınlığı ve dikkatsizliğinden kaynaklanan hataların minimuma indirilmesi.
  • Toz baharatların yanı sıra baharat ekstraktlarının da kullanılmasıyla ağızda daha kalıcı ve zengin his bırakması.
  • Baharat ekstraklarının ve baharatların dengeli ve homojen dağılımı
  • Mikrobiyal kontaminasyonun azalması
  • Üründe hem tat ve lezzet; hem de yapıda standart bir kalitenin sağlanması.

Ürünün içeriği:
Sodyum polifosfat, Sodyum eritrobat, Şeker grupları, baharat ve baharat ekstraktları

Kullanım şekli ve miktarı:
Kuterleme esnasında nitritli tuzun hamura yedirilmesinden sonra katılır. İsteğe bağlı olarak renk maddesi ilave edilir.

Sucuk Kombi